Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Storshopping

Monday, November 22, 2010

Storshopping


Nu har jag varit och storshoppat som ni kan se. Rackarna väger en del och det var inte lätt att gå med de stora påsarna i halkan, men jag tog mig hem tillslut. jag var lite orolig först att de skulle va slut, men de verkar ha fattat hur poppis de är och lassat upp nytt bara sen i lördags, för det hängde hur många som helst där.

Att den i mitten har ett frågetecken beror inte på attt jag inte vet vem som ska ha den såklart, utan att personen i fråga ska få den i julklapp. Jag tror inte hon läser min blogg, men det vore ju dumt om hon råkade se den. Systers ska jag ge mig på att försöka pressa ner i ett vadderat kuvert nu. Tog det största jag såg, men jag vettikatten om jag får ner den. Blir spännande.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

cina said...

tack söta snälla hanna <3