Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Indoor walking... njae

Wednesday, November 24, 2010

Indoor walking... njae

Nu är jag äntligen hemma efter 20 minuter outdoor walking, 55 minuter Indoor walking och sen ytterligare 40 minuter outdoor. Ganska mör nu. Men jag vet inte... passet var inte direkt kul och jag betvivlar att jag kommer gå på det igen om ingen annat erbjuds. Här är mitt betyg:

Ledaren var faktiskt rätt urusel. Hon var inte alls peppande och flåsade i micken som bara den. Passet bestod av en crosstrainer alltså, där man ställde in motståndet själv och sen varierade hastigheten på musiken. Tyvärr var det bara en riktigt snabb låt och resten rätt tradigt. Sen bytte man lite handtag körde utan handtag och så vidare. Ganska långtråkigt, inte direkt jobbigt.

Men... med promenaden dit och hem vart jag ganska slut ändå. Nu jäklar ska jag snabba på lite med dusch och så för annars blir det ingen kväll kvar.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: