Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "23-åringens" personundersökning

Monday, November 08, 2010

"23-åringens" personundersökning

Fyfan för folk! Två män, 31 och 38 år har gripits för den brutala våldtäkt som skedde i helgen på en 20-åring. Vad är det för fel på folk!?

Att det är nåt fel på NE (ni vet 23-åringen) har vi ju alla fattat redan, men nu får man det i klartext i tidningarna. Hela hans personundersökning finns att läsa i såväl lokaltidningen som kvällspressen. Jag antar att personundersökningar är offentlig handling eftersom den publiceras så lättvindigt, men vad ska det vara bra för? Behöver vi verkligen veta så ingående vad som driver en så sjuk människa? Kan inte polisen få klara detta själva nu... åtminstone tills rättegången börjar? Visst är det skönt att höra att han faktiskt pratar och att han erkänner mer och mer, men nån måtta kanske? NE själv kanske inte inser i vilken djup skit han är, men hans familj lär inte må bra och inte mår de bättre av att läsa sånt här i tidningen. Nä, låt dom va ifred och låt oss få glömma för ett tag.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: