Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: @facebook.com.

Tuesday, November 16, 2010

@facebook.com.

I natt skulle man nästan kunnat tro att jag var i övergångsåldern (vilket faktiskt inte är helt omöjligt.. det finns ju stackare som är det i min ålder). Jag har svettats som en gris. Vaknat helt dyblöt minst hundra gånger... eller nästan i alla fall. Har dessutom sprungit på toaletten som en galning. Kan detta bero på vindruvorna jag petade i mig i går kväll? Känns som väldigt mycket vätska för att komma ur några små frukter. Jaja, sovit har jag i alla fall inte och nu känner jag mig inte alls utvilad.

Det var ett mailsystem Zuckerberg lanserade igår kväll. Eller det handlar om ett nytt system som för samman sms, mejl, chat och Facebookmeddelanden. I det nya systemet kommer det inte att finnas spam, skräppost, eftersom alla som skickar mejl är godkända vänner. Är det bara jag som ser detta som en nackdel, snarare än en fördel? För till vilken nytta är en mejl som inte alla kan nyttja? Men man vet ju aldrig med Zuckerberg. Han har ju en förmåga att lyckas den grabben.

Han, liksom Zlatan. Zlatan tog hem Guldbollen igår (den femte i ordningen), något jag knappt hört talas om, men jag fattar att det är ärofyllt, även om galan i sig fick bottenbetyg. Som tack, meddelar Zlatan att han börjar se slutet på sin karriär. Han vill ha mer tid för banen och hans kropp 29-åriga kropp är sliten. Dax för Sverige att bröja skapa en ny stjärna då, för utan Zlatan har vi inte mycket att komma med i sportsammanhang just nu känns det som.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: