Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Årets julklapp

Thursday, November 25, 2010

Årets julklapp

... är surfplattan. Åhh, vad jag önskade vi kunde få den i julklapp till urologen. Den skulle var så perfekt som journal när man ska gå in till patienten. Förövrigt anser jag den faktiskt vara ganska onödig. Jag menar man har ju sin laptop och man har sin iPhone. Plattan ska då vara nån slags mittimellan, men jag har svårt att se vart den egentligen skulle behövas. Plattorna säljs för runt 4000, vilket jag tycker är alldeles för mycket pengar att lägga på julklapp, men antagligen kommer vi se a hole lot of kidz springa runt med plattorna i högsta hugg efter jul.

Jaja, min vilodag, blev inte riktigt en sådan. Med bslutsamhet att finna gav jag mig på jackjakt. Jag har inte hittat någon ingenjör under dagen som har nåt tips på hur jag ska kunna laga dragkedjan utan att byta hela skiten, så jag tog beslutet att leta efter en ny. Denna har ju ändå några år på nacken. Jag hittade bara en enda jag skulle kunna tänka mig. När jag kollade prislappen ångrade jag mig. Den gick lös på 4999:-. Är det NÅN som betalar så mycket för en jacka? Bara för att det råkar vara en Peak Performance? Inte jag i alla fall.

Hur som helst så blev det en liten omväg upp på stan och en från stan och vips hade jag varit ute och promenerat en timma (exklusive stan då). Med halkan och snön känns det ganska väl i benen nu.

Och det var kallt! SMHI spår nu att vintern kommer bli som förra året. JAG DRAR! Hur fan ska man palla med det egentligen? Jag är ju redan trött på snö, halka och kyla.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: