Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Inte det minsta god morgon

Thursday, November 18, 2010

Inte det minsta god morgon

Har ni hittat några soppor i Keldas tävling? Det var banne mig inte lätt. Många har ju gömt dom på riktigt i inlägg och sånt. Jag har hittat tio, men då har jag bara tittat på första sidorna och har jag inte hittat dom där har jag inte orkat leta vidare. Men jag har inte gett upp för det... tar lite i taget, man har ju en hel månad på sig.

För övrigt mår jag skit. Hade det inte varit för att jag måste hämta den där jäkla bilen i eftermiddag och måste köra till Arlanda i morgon hade jag utan tvekan stannat hemma idag. Jag vet inte hur det kommer gå att jobba, men jag har ju inte mycket till val eftersom Malcolm inte tar sig till mötet utan mig pga sin avslitna hälsena.

Jag som aldrig har feber när jag är förkyld är helt övertygad om att jag har det nu. Jag är som en kamin inombords samtidigt som jag fryser som en idiot. Axlar och nacke värker och trots att jag inte på något sätt har ont i halsen känns svalget konstigt... hittar inget bättre ord att förklara. Ganska typiska flusasymtom, men... bara att ignorera så gott det går, käka Ipren i mängder och hoppas det inte blir värre.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: