Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vilken skitkväll

Tuesday, November 09, 2010

Vilken skitkväll

Jo, tack kvällen fortsatte överaska, men inte alls med spännande grejer. Som om det inte vore nog med att varmvattnet var borta...

Jag såg fram emot min favoritmiddag kyckling med stekta champinjoner, men höll på att spy av kycklingen. Den var seg och smakade konstigt och åkte i sopen illa kvickt. Och när den gjorde det... ja då rasade köksluckan av rakt i handen på mig. Nu får jag inte för mitt liv på den igen. Det är precis som den inte passar... som om den aldrig suttit där från början.

Några minuter senare gav jag upp i ren frustration och skulle förflytta mig till vardagsrummet. Jag bestämer mig tydligen för att sikta in mig på den ena pinal som står i min väg och ytterligare några sekunder senare ligger jag och vrider mig i plågor på golvet efter att lilltån körts rakt in i pallen. Satan vad ont sånt gör.

Här bestämde jag mig för att det var dax att ge upp. Jag vågade inte vara vaken längre. Men det var inte slut där, för innan jag knoppade in skulle jag ju borsta tänderna och självklart var det stopp i handfatet. Och då menar jag inte bara att det rann ner sakta. Nej, tvärtstopp var det!

Efter rensande i kanske 15 minuter... med iskallt vatten då såklart, tog jag mig skakandes till sängen. Under två täcken och överkast somnade jag tillslut.

Betyg: Skitkväll!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: