Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vilken hjälte - slog sönder hotellrum för att rädda dvärg

Saturday, November 27, 2010

Vilken hjälte - slog sönder hotellrum för att rädda dvärg

Detta practical joke hade ju varit ganska roligt om det varit ett practical joke. Nu var det inte riktigt det, eftersom det inte var arrangerat för nån tv-show eller nåt, utan bara nån idiot som ville lura en stackars 73-åring.

73-åringen blev uppringd på sitt hotellrum och övertygad om att det fanns kameror i rummet som han var tvungen att slå ut. Rösten sa också att det fanns en instängd dvärg i badrummet bredvid som behövde räddas och den 73-åriga hjälten slog sönder toaletten för att rädda honom.

Vart den som ringde ville få ut av det hela framgår inte och det är väl ingen som vet, men antagligen finna det väl nån plan bakom, så som att det faktiskt fanns kameror därinne och detta kommer ligga på YouTube inom kort.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: