Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tränad

Saturday, November 06, 2010

Tränad

Vill man ta ut sig totalt ska man gå på Annas gympa. Hon gör helt rätt. Hon kör på stenhårt och så får de som orkar hänga på och övriga kan köra i sitt tempo. Raka motsatsen till den andra tomten jag var på så körde tantgympa deluxe. Efter halva Annas pass höll jag på att svimma. Några djupa andetag och jag vara tillbaka på banan, men jisses vad jobbigt det var. Jag fick verkligen koncentrera blicken när jag var på Ekersch och handlade efteråt för jag var alldeles yrslig. Nu har jag fått i mig en proteindrink och nu känns det helt underbart skönt.

Jag tror matlådekok får bli dagens stora projekt. De hade fläskfilé för 49kr/kilot på Ekershallen (världens bästa affär för övrigt) så den ska göttas till och sen får det bli nån kyckling/wok/kokosmjölk-variant också.

Men först... hittin' the shower!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: