Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fredagsmys efter en lång med lyckad dag

Friday, November 19, 2010

Fredagsmys efter en lång med lyckad dag

Såja, hemma igen efter en OTROLIGT lyckad dag. Bilen var totalt kass. Inte nog med att man satt som ett dragspel, ACn var helt usel så rutan immade igen hela tiden och reglagen saknade belysning så jag inte hade en aning om hur jag skulle ändra den. Men men, det var inte halt och det snöade inte och vi var framme på Arlanda i perfekt tid för att hinna med en macka och en köpp kaffe innan mötet började. Förresten är den nya delen av E18 helt underbar och minskar restiden med en hel halvtimma!

Mötet var skitintressant. Mycket mer givande än vad jag trodde. Jag har lärt mig massor och träffat urologer från hela Sverige. Malcolm har nu fixat in mig i Växjö vid flytt om jag skulle vilja, men det vettikatten. Däremot verkar Jönköping verkligen behöva min hjälp.

Under diskussionen om cystektomiregistret var alla jätteintresserade av vad lilla jag hade att säga och till min lättnade minskade vi ner uppföljningstiden till 90 dagar från 2 år, vilket lyfter flera ton från mina axlar.


Hemvågen gick riktigt bra också, men jag hade inte orkat köra en meter extra. Jag passade på när jag ändå hade bil att svänga in på Maxi för att förgylla min kväll med lite godsaker. Herregud vad folk. Storhandlar alla på fredag kvällar? Idioter isånt fall. Jag fick slå mig fram i godishyllorna och sen köade jag i en hel evighet med mina fyra artiklar bakom kundvagnar fyllda till bredden.

Men det var det värt för kolla vad jag hittade? VÖRT! och med russin med. SOM jag längtat!

Och till efterrätt... kilovis med Caaaaaaaaaaaaaaaaaandy!

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Mari said...

1-flytta, flytta, flytta!! E4 till Jönköping är minst lika fin som den däringa E18.
2-ja, alla handlar på fredag em/kväll. Och JA det är idioti att göra det.

mamsen said...

Och ska min lilla flicka bli Smålänning ska dom betala dyrt, Växjö eller Jönköping? sälj dig inte billigt gumman, din kompetens är guld värd just nu... säger stolt moder