Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Varför kom inte jag på detta?

Sunday, November 28, 2010

Varför kom inte jag på detta?

En spanjorska, Angeles Duran, fick en snilleblixtidé. Eller egentligen fick hon inte ens en idé, utan hon läste om att en man ägde månen och då gick hon och köpte solen. Som ägare av solen bestämmer hon om den och nu tänker hon ta ut en avgift av alla som tänker "dra nytta av solen". man kan ju undra hur hon definierar "dra nytta av" för vad jag vet gör vi ju alla det, i princip hela tiden.

Hur som helst ska hon använda pengarna som följer: Hälften av inkomsterna ska gå till spanska staten, tjugo procent till landets pensionsfond, tio procent till forskning och lika mycket till att få ett slut på svälten i världen. Resterande tiondel ska Angeles behålla själv.

Vilken klipps kvinna. Detta kanske miljönissarna skulle kommit på. De behöver nämligen pengar för att rädda världen. Tekniska förutsättningar finns nämligen redan... det handlar bara om att nån pungar upp de stålarsch som behövs för att sätta den i bruk.

Jag önskar jag får en sån där skitbra idé nån gång.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: