Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det finns inget dåligt väder

Sunday, November 28, 2010

Det finns inget dåligt väder

Skitsnack! Jag kollar ut genom fönstret och ser snö, storm och kyla. Är det bra väder så heter jag Arne (som min farfar gjorde och faktiskt även min far även om det inte är tilltalsnamnet).

Jag vill ju gå ut. Jag vill göra nånting. inte bara sitta inne hela dagen. Jag funderar faktiskt på att gå bort till Stadium Outlet och kolla om de har några skidor åt mig.

I år ska jag nämligen köpa mig ett skidpaket. Längdskidor är ju otroligt bra träning och jag kom ju igång lite förra året. Jag har dock blivit tipsad om att Mega ska ha bättre skidpaket, men dit har jag igen lust att gå för vägen känns mycket tråkigare. Dessutom skulle jag vilja in på Rusta en sväng som ju ligger nästgårds med Stadium outlet. Jag behöver även en bra skidoutfit som även passar när man går långprommisar i sånt här skitväder.

Jag spanade lite på nätet efter skidpaket och i alla paket jag hittar ingår en sån här:


Är det nån som kan berätta för mig vad i hela friden det är. Det står nämligen inte nånstans så jag antar man ska veta det. Ser ju ut som en skida, men det är bara en med. Man kan ju dessutom inte ha fler skidor än två på fötterna.

Sen var det ju de där med boxningen, som jag är helt insnöad på nu. Nu tror jag väl inte outletten har nåt sånt, men jag hittade lite Casallprylar som såg intressanta ut.


Nya inneskor behöver jag också. Jag tycks redan ha slitit ut mina för de har blivit superhala. När Emma skulle putta mig på Ki-boxen igår bara gled jag och kunde inte göra mycket motstånd alls. Jag har dessutom flera gånger varit nära att slå ihjäl mig eftersom jag halkat och vissa övningar är mer eller mindre omöjliga.

Gympaskor överlag ska ju tydligen vara så fula som möjligt och jag har för länge sedan slagit bort tanken på att försöka hitta ett par som har bra funktion och samtidigt är snygga och bekväma. Utseendet har fått stryka på foten. Efter lite nätsökande har jag hittat dessa, som ju är otroligt fula, men verkar fylla sin funktion.

PUMA tror jag minsann det är. Det har jag inte testat förut. De lär ju inte heller finnas på outletten, men anledningen att jag ändå skriver om dom är för att jag till höger i spalten lagt upp en liten önskelista. Den är väl främst till mig själv eftersom jag inte förväntar mig att någon ska köpa dessa svindyra prylar åt mig, men man kan ju alltid hoppas att tomten ser min lista och kommer med paket.

Nä, hörni... nu ska jag klä på mig sjukt mycket kläder och ge mig iväg.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

det är en bindning fann jag efter en snabb googling :D

Hannastacia said...

Aha-ja, så det ska sitta en sån per skida då. Konstigt att alla ställen verkar sälja den separat.