Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jay the druggy

Saturday, November 20, 2010

Jay the druggy


Nu har jag satt på mig vuxen glirorna och ska beklaga mig över dagens ungdom. Nja inte riktigt, men nästan...

Jay skäms. Och det bör han väl göra. För inte så länge sen sjöng han ju en sång till sin fru och bad om ursäkt för sitt förflutna beteende. Inte så jäkla förflutet va? Jay, som påstod sig vara drogfri rökte på när Idol var i Helsingborg och det behövdes inte mer än några gamla polare för at få honom på fall tydligen.

Men sen verkar det inte göra så himla mycket. Vissa döms ut när de tar droger och vissa är det synd om. Jay verkar vara den av den senare kategorin och han blev nästan mer idol och favorit efter denna historia kom ut. Kan nån förklara för mig vad skillnaden är och varför vissa människor kan komma undan med vafan som helst.

Jay blir rörd till tårar av folkets förlåtande och lovar att aldrig vara dum igen och hela svenska folket tror honom. Idioter säger jag. Är det inte en druggy's vanligaste defensiv?

Idol är ju faktiskt lite av ett barnprogram. Hela familjer samlas runt skiten varje fredag och hejar på sin idol. TV4 och Idol har sagt sig ha nolltolerans vad gäller alkohol och droger, men i detta fall gills det tydligen inte. Jag tycker det är otroligt illa av TV4 att acceptera detta och inte sparka ut Jay med huvudet före. Det är inte ett dugg synd om grabben. Vad han gör på sin fritid är en sak... då kan han röka på dygnet runt om han vill det, men så svårt kan det inte vara att hålla sig borta från skiten medan han är med på TV.

Jays beteende är illa nog, men Sverige för fan! Skärpning! Hylla någon som håller på med droger och godta att han blir era barns idol?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: