Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Färdigpyntat!

Saturday, November 27, 2010

Färdigpyntat!

Nu jäklar hörni är det pyntat på Ekersgatan. Julgran och allt är uppe. Jag hitta så mycket fina julgranskulor på stan så det var helt sjukt, men ingenstans hittade jag en ljusstake som föll mig i smaken... inte fören jag kom till min kära Ekershall där jag fann denna underbara pjäs somgör sig urtjusig i mitt röda kök.

ICA Ekershallen, 179 kr

Inne på Indiska köpte jag nu äntligen min uggla. Jag nöjde mig dock med en eftersom de andra såg så himla rga ut. Dock fynda jag lite andra fina varianter.

Uggla och stjärna 29 kr/st, guldkrumelurer 10 kr/st och silverklumeruler 5 kr/st

Inne på Åhlens höll jag på att dö rakt av. Hur mycket roliga, fina julgranspynt som helst. Jag vet int ehur länge jag stod där innan jag valde ut tre av dom. Det var inte lätt ska ni veta och det kan u hända att jag går tillbaka nån dag, för jag vart helt kär i de söta små, dock lite dyrare kulorna.

Katt 99 kr

Uggla 59 kr

Tårta 69 kr

Set med kulor och glitter, 89 kr

På Clabbe os hittade jag äntligen lite rosa kulor också. Lite utfyllnad till de övriga svarta och guldiga. Man fick med lite lila/rosa glitter också. Perfekt.

Jag handlade alltså pynt för mer pengar än vad jag tänker räkna ihop. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra, men så kan det gå när man gillar fina och söta saker.

Och sen har jag alltså pyntat... och pyntat och pyntat. Jag vart riktigt riktigt nöjd, förutom att det känns som att det fattaslite lampor i nedre delen av granen. Kanske får flytta runt lite i möra, men nu orkar jag inte mer. Färdigpyntat för idag. Nu ska jag bara sitta här och njuta av hur mysigt jag har det.


Fast innan jag helt går ner i mysmode måste jag bada. Jag har ännu inte duschat efter träningen. Som tur är finns ingen här som luktar under min arm, för jag slår vad om att där inte luktar mumma.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: