Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ung & förstörd av föräldrar

Tuesday, November 09, 2010

Ung & förstörd av föräldrar

Ok... så jag dammsög inte när jag bodde hemma. Jag skötte inte mycket alls tydligen, förutom då maten som sagt... eftersom jag var för kräsen, men på nåt sätt blev det rätt ändå för jag klarade ju mig när jag flyttade. Och jag tror jag höll ordning i alla fall... på mitt egna lilla sätt. I alla fall i övre tonåren. Right mum? (snälla svara ja nu så jag kan behålla lite heder).

Jag såg slutet på Ung & bortskämd igår. (Ja, jag vet att det är SVT och att jag hävdar att jag bojkottar den kanalen. Det gör jag också, men jag gör lite undantag ibland. Och så länge jag betalar den där sketna avgiften så...). Premiären orsakade kalabalik på forum och i bloggar. Som väntat.

Jag har lite att inflika såklart

Börja med att läsa detta... detta kidsen och deras liv och drömmar:

DEZIRéE, 24: Drömmer om att bli skådespelerska och mamman betalar hennes "lön" samt levererar mat till hennes lägenhet och städar den trots att den ligger sex mil bort.

LORENZO, 20: Shoppar märkeskläder och festar med ett kort kopplat till pappas konto.

JERRY, 22: Bor hemifrån men serveras matlådor och låter mamma städa och tvätta.

KAROLINA, 19: Bor i en egen lägenhet som föräldrarna har köpt och tar hand om. De lagar också mat och hon får handla vad hon vill för pappas pengar. Han kör henne också överallt, när som helst.

ELLINOR, 19: Skäller på sin mamma konstant och gör inget hemma.

JEAN-PIERRE, 24: Bor hemma och försörjs av mamma.

PAULINA, 23: Vill bli sångerska och låter pappa och mamma sköta hemmet.

DANIEL, 22: Får allt serverat hemma medan han speglar sig och provar olika kläder.

OLGA ISABELLE, 18: Dansar och bloggar, men gör inget annat.

TIM-JOEL, 20: Har inte jobbat en enda dag. Beställer kläder och motorcykel-prylar på nätet och mamma betalar. Har bland annat fått en motorcykel för 100 000 kronor, pengar som familjen har lånat.

Fundera nu... hur ska de kunnat bli nåt annat än vad de är efter att få allt serverat på ett silverfat? Vilken ungdom vill inte skita i allt som är tråkigt och bara leva livet? De flesta kan inte göra det, men dessa har fått den möjligheten och därmed egentligen fått något val.

Man kan inte skylla på nån annan än föräldrarna! Hur i hela friden är de funtade? De har förstört sina baren och har sedan nerver att gå ut i tv och "ha fått nog". Ingen annan än de själva har ju orsakat det. Och att de inte skäms. Att de ställer upp och visa sig själva och sin dumhet i tv. Otroligt faktiskt. Och sen går de ytterligare ett steg. De hänger ut sina barn som idioter. Detta är, trots att en del faktiskt är över 20, fortfarande barn eftersom deras föräldrar inte tillåtit dom bli nåt annat.

Tyvärr kommer inte programmet göra någonting bättre. Ungdomarna bloggar (har länkat några av dom) och de har inte fattat ett skit. Detta lär ju inte vara direkt smickrande för deras framtida förbättring. Vem sjutton kommer vilja anställa någon av de där ungarna efter detta? Så kidz... ni kan tacka era föräldrar för att de förstört era liv... ännu mer. Ni inser det inte nu, men en dag växer ni också upp.

Just ja... debatt om programmet ikväll klockan 20.30 på den där kanalen vi helst inte tittar på.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

mamsen said...

Så där bortskämd har du ALDRIG varit, jag lovar, du var lite kass på att städa och hålla ordning mellan varven men det var ingen annan som gjorde det åt dig så till slut var du ju tvungen. Det enda jag kommit hem till dig och hjälp till med är ju diverse "spindeljakter", och det beror ju inte på att du är lat utan en fegis haha. Sommarjobbat har du också gjort sedan du var 16 år, så i det stora hela har du nog varit väldigt bra.

Hannastacia said...

Å, så skönt att höra. Och förresten... du var bäst mamma! (och är fortfarande såklart).