Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Imponerande!

Saturday, November 27, 2010

Imponerande!


Det börjar dra ihop sig mot min promenad till träningen. Eftersom jag antar jag kommer vara ganska slut när jag kommer hem sprang jag upp på vinden för att hämta julsakerna redan nu. Jösses, va organiserad jag var när jag packade ner det förra julen. Julgranen låg invirad i en svart plastsäck med ljusen kvar och resten låg redigt i sina kartonger i en stor påse. Mycket imponerad av mig själv. Dock verkar jag ha slängt allt vad heter julstjärnor och stakar.

En liten inventering berättade för mig att jag körde på guld, svart och rött förra året i granen. Svart och guld funkar ju fortfarande, men det röda får stryka på foten. Istället ska jag komplettera med mina silverugglor från Indiska och nåt som matchar mitt rosa vardagsrum. Får bli en repa över stan på vägen hem.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: