Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Julkrönika 2009 part 9 - Christmas!

Friday, December 25, 2009

Julkrönika 2009 part 9 - Christmas!

Dopparedagen är förbi. Första julaftonen med Bäjb! Det var underbart att vakna i hans famn på morgonen (hade varit lite bättre utan täppt näsa, men men) och minnas att det var jul och vi var tillsammans. Vi har ju nämligen inte firat jul tillsammans förut. Det var första gången... och det var bara han och jag.

Stor del av dagen gick åt till matlagning. Jag kan faktiskt inte begripa varför folk envisas med att förbereda allt innan julafton. Nä, maten ska lagas PÅ julafton... annars blir ju dagen så jäkla lång och trist. Nu blev det inte alls så. Jag är riktigt stolt över vad vi åstadkom... som sagt matlagning överlag är väl inte riktigt min grej, men detta blev riktigt bra.

Anna Ankas jul var ju inte direkt nån höjdare, och det tror jag 3:a inser med. Nä, vi gav oss på TP i stället och trots att jag inte lyckades segra nån gång (Bäjb vann två och Otto en) var det riktigt kul.

GOD JUL

Dagen blev totalt sätt över förväntan. Med tanke på allt som hänt senaste året, var förväntningarna på noll och trots att sorgligt som hela tiden fanns i bakhuvudet på både mig och Bäjb, vart dagen riktigt lyckad. Dessutom verkar mamsen ha/haft en bra jul hos syster också och det känns otroligt viktigt.

Hur jag kommer fira jul framöver står oskrivet. En sak vet jag och det är att jag aldrig kommer låta julen blir en tid av stress och stök. Får jag barn antar jag att jag kommer få anstränga mig litegran, men fram till dess tar jag semester från det mer traditionella julfirandet. Gårdagen var så perfekt den kunde va under omständigheterna.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: