Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sikken skitdag

Sunday, December 20, 2009

Sikken skitdag

Jag mår sämre och sämre för varje minut. Lyckades somna en sväng på soffan och när jag vaknade är det inte längre bara halsen som gör ont, utan hela jag känns som en kamin och som om jag som blivit slagen med baseballträ i huvet och på kroppen. F-A-N!

I ett annat land, inte så långt härifrån, närmare bestämt Holland, står min stackars mor i en kö som inte verkar vara av denna värld. Klockan 10.10 skulle hon lämnat Sverige, men kom inte iväg fören 13.00, sisådär lagom för att missa planet vidare mot Washington. Nu har hon stått i kö i 3,5 timmar, med kilometerlång kö kvar framför, medan 5 peronal ska hjälpa miljontals människor att boka om sina biljetter. Ingen mat, ingen toa, ingenting. Eftersom hon är ensam är det bara att stå kvar snällt i kön. Stackars mamma... kan bara tänka mig hur hemskt det är. Jag vet inte om hon vet det, men det går inget plan till Washington fören imon klockan 13.55 så det blir lång väntan om de inte lyckas lösa det på annat sätt. Att åka några omvägar verkar dumt eftersom vädret är lika kass överallt och risken att bli fast nånannanstans är ju inte direkt obefintlig.

Men mamma är tuff, så hon fixar detta... trots att hon lät som om hon var på bristningsgränsen. KRAM MAMMA! Love you!

Ok, åter till stackars mig... haha, känns lite löjligt att beklaga sig efter mammas story, men jag tänker göra det ändå. Ska man behöva sjukskriva sig de sista dagarna innan ledighet? det kan inte va sant. Jag... som normalt brukar vara mer sjuk än frisk vintertid, har klarat mig riktigt bra, med bara en mindre förkylning i början av hösten... That't it. Jag har inte vågat tänka för mycket på det, för jag ville ju inte jinxa det, men bakterierna lyckades tydligen få grepp om mig ändå. Antagligen har jag lite dragit detta över mig själv. Jag har tränat stenhårt sista veckorna och ätit alldeles för ohälsosamt, så jag borde begripit att det skulle komma. Sen är det ju självklart att kroppen funkar sämre när blodcirkulationen står helt still som den gjort i de senaste dagarnas kyla.

Nu ska jag slurpa i mig lite fisksoppa och dricks en kopp te innan jag slinker ner i sängen.

Skitsöndag!


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

julen kommer läka din gamla slitna kropp, det blir ett kaloriintag av guds nåde, och totalt träningsförbud!!

Hannastacia said...

Låter totalt ohälsosamt, men det kanske funkar bättre. Att leva hälsosamt har ju inte direkt gjort nån nytta hittills.