Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Scullcandy = earcandy

Friday, December 11, 2009

Scullcandy = earcandy

Letade rätt på mina Scullcandy hörlurar och körde ett varv med dammsugaren. Inte lika smidigt som det hade varit med en Silence Amplified med det funka. Otroligt bra ljud i luren faktiskt!

Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt headsetsituatioen. Jag är helt beroende av bluetoothheadset... man blir det om man en gång vant sig. Problemet är att det nya jag köpte inte alls är bekvämt och ljudet svajar tydligen enligt både mor och Bäjb (trots att jag hör dem klockrent). Måste få luren att hitta mitt Sony Ericsson headset och hoppas att det är bättre. Tyvärr verkar det som, när jag surfar omkring, att just iPhone har trubbel med ljudet i just bluetooth. Så kan vi ju för bövulen inte ha det!

Fixa Apple!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: