Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kristoffer Appelquist säger det bäst!

Saturday, December 12, 2009

Kristoffer Appelquist säger det bäst!

Jag är ett stort fan av Kristoffer. Jag är också bra mycket mindre fan av SJ. Kristoffer har samma åsikter om SJ som jag och jag kände att jag bara var tvungen att dela med mig av det han skrivit i sin blogg, för det han säger är så jäkla bra!!!

FAR ÅT HELVETE JÄVLA SJ-KRAMARE!


Nu får det fan var nog med det här jävla SJ-kramandet. Kommentar på kommentar som handlar om att det är ett ilandsproblem att tåget är lite sent.

SJ säljer en sak som de vägrar att leverera. Nuff said.

"En capriccosa tack", "Varsågod, här har du en kall cheeseburgare som vi PÅSTÅR är en capriccosa"

Vad är problemet, kan du inte äta en kall cheeseburgare? Tänk på barnen i afrika..

PROBLEMET ÄR ATT DE LJUGER. Om det är deras eller deras underleverantörer som suger skiter väl jag i. Om volvon går sönder ringer jag till volvo? Om bagaren kallar gårdagens bullar för nybakta så blir jag väl sur på bagaren?

Jag bor på landet. Jag köpte biljetter för 20-30 tusen förra året. Varannan gång fick jag det jag betalat för. Jag tvingades hyra bil för 6000kr, något som jag aldrig fått någon ersättning för.

Det duger inte.

Nu har jag bestämt mig. Jag lyfter ut den biten av min föreställningen KRIG som handlar om första världskriget och ersätter den med en genomgång av hur jag tycker att vi alla ska föra gerillakrig mot SJ.

Kriget börjar nu. Välj sida. Är du SJ-kramare så är mitt budksap: RUN AND HIDE!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: