Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vilken helvetesresa

Sunday, December 20, 2009

Vilken helvetesresa

Morgonens bilfärd får mitt hat till vintern och snön att växa ännu starkare. Vi lämnade Örat vid 5-snåret och ditresan kördes till större delen i blindo. Allt man såg var mörkt och vitt yrsel. Baklyktorna på bilarna framför dränktes i mörkret.

Väl framme typ klockan 8.00, stegade mamsen in på flygplatsen och jag vände åter mot Örebro. Men nu var det ännu värre. Jag, min nöt, hade ju trott att lite ljus skulle göra allting bättre, men det var helt tvärtom. Snöyran och ljuset smälte istället samman och jag såg ännu mindre. Vägen framför mig påminde om en konsert där nån gått lös för hårt på rökmaskinen och sen stod och blåste i röken med en stor fläkt. Yrsel är bara förnamnet.


Ibland lugna det ner sig lite. Vips, var plogbilarna framme och istället för att öka farten lite, gick det ännu saktare. Skulle uppskatta min medelhastighet till nånstans mellan 30 och 50km/tim. Plogbilarna fascinerar mig. Hur många finns det egentligen? Jag har nog inte sett så många som idag sammanlagt i hela mitt liv. Och varför kör de alltid minst i par? Sällskap? I don't get it.

Jag är tacksam att jag är hemma i behåll... och resan kunde varit värre I guess. Ser inte direkt fram emot att göra en liknande resa på onsdag när jag ska ner till Bäjb. Hoppas å hoppas att det lugnat sig tills dess. Det ska bli fortsatt kallt hur som helst verkar det som, så gissa vem som ska ta med extra kläder till bilresan... man vet ju aldrig om man fastnar nånstans. Vågar man elda värmeljus i bilen tro?

Väl hemma fick jag ett samtal från mamsen som sitter fast på Arlanda. Snöstörm i Holland gör att de inte kan landa där och nu missar hon stora planet med. Stackare... hatar att sitta fast på flygplatser. Hoppas de kan styra om nåt så hon kommer iväg snarast.

Det tycks vara oväder prick överallt. I Washington, dit mamsen ska, har det kommit 40cm snö! Syster har redan fått besked om att det inte blir nån skola för ungarna vare sig måndag eller tisdag. Skolbussarna klarar nämligen inte att köra i snön.

I Skåne uppmanas folk att hålla sig inne. Att inte ge sig ut på vägarna. Ambulansen tar sig inte fram. Det önskar jag fler gjorde... höll sig från vägarna alltså. FYFAN! vilka idioter det finns. Trots att en annan kämpar för att hålla sig kvar på vägbanan i 30km/tim finns det dårar som kommer och svischar förbi i 110! Har de en dödslängtan? Tror de att de är övermänskliga? Fattar de inte att de också utsätter andra för livsfara genom sin idioti?

Mina ögon är trötta nu... dels för att jag gick upp så tidigt och dels för att jag har stirrat in i vitt hela morgonen. Dessutom vaknade jag i morse med en extremt ond hals och detta har bara blitt sämre allt efter timmarna tickat på. Köpte mig ett rör Echinacea och jag hopppas verkligen det hjälper. Jag tänker ICKE bli sjuk lagom till ledighet.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: