Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Granma's in for a surprice

Sunday, December 13, 2009

Granma's in for a surprice

Det gick inte så bra att läsa i skenet av mina röda lampa i sovrummet och efter bara några sidor tröttnade mina ögon och jag somnade. Alltså har jag ännu inte läst ut boken. Är otroligt sugen på att bädda ner mig under filten i soffan och sjunka in i den igen, men jag får hejda mig.

Jag ska nämligen bege mig till mamsen inom kort. Mormor och Frasse kommer på besök. Med sig har de potatisgratäng och kassler. Dessutom har jag blivit informerad om att jag kommer få julost, kantareller och äpplemos att ta med hem. Mormor är en pärla som förser mig med alla dessa exklusiva gosaker jämt.

Mamma har planerat en upplevelse för mormor idag och det ska bli otroligt spännande att se hur hon reagerar. Hon ska nämligen få prata med min syster och hennes barn på Skype. Mormor, som inte är riktigt hemma i it-världen och förstår datorers storhet, vet inte vad som väntar henne. Jag kan nästan se hennes reaktion framför mig.

Well, I'm late, gotta bolt. (citat: the great Ronald Miller)


Image and video hosting by TinyPic

No comments: