Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Resa i jul? Choose your chaos

Tuesday, December 22, 2009

Resa i jul? Choose your chaos

Nyåret 2005 mot 2006 var det riktigt oväder i vårt land. En riktig vinter... lik denna. Jag och Bäjb hade pratat på msn i dagar när jag tillslut lyckades övertala honom att han skulle komma hit. Vi hade bara träffats en enda gång något år tidigare. Och tro det eller ej... dagen innan nyårsafton tog han sin Seat och trotsade vädret för att komma hit. Vem vet om vi ens varit ihop om han inte gjort det. Love you.

Den resan gick bra, men några månader senare gick det inte lika bra. Nästan framme i Örebro... på motorvägen från Kumla, fick han sladd på bilen och voltade ner i diket. När han ringde klockan två på natten för att berätta trodde jag han drev med mig. Jag trodde honom nästan inte ens när jag mötte upp honom på akuten. Knappt en skråma. Bäjb hade klarat sig helt oskadd!!! Tack och lov. Samma natt voltade många bilar på samma ställe och jag tror det var två personer som inte klarade sig.

I år är det alltså min tur att trotsa vädret. Jag är skitnervös... Jag sitter bara och väntar på rapporter om olyckor i dagens väntade snöoväder, men än så länge har det varit ganska tyst.

Tänk att det ska bli sån här kaos lagom till alla ska resa för att fira jul. Det är inte bara flygen som har problem. Tågtrafiken är såklart drabbad... det blir den ju så fort temperaturen går under 0:an. Örebros nya biogasbussar har haft problem sen premiären i oktober och idag har 14 bussar! haft problem pga kylan.

Hur man än planerar färdas, kan man alltså räkna med bekymmer. Att tro det ska gå smärtfritt är att lura sig själv. Så jag ställer in mig på det värsta. Det får ta ett dygn om det nu är så, men INGET kan hindra mig från att försöka ta mig ner till min älskade Bäjb imon. NASSIN I TELL YOU!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: