Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Körvkväll

Friday, December 18, 2009

Körvkväll

Korven är nu itryggt förvar i frysen efter att ha övernattat i urologmottagningens kylskåp över natten. Det blev bara 1 kg, men det räcker ju gott och väl för lilla mig. Längtar!

Men just nu kan jag inte äta ett russin ens en gång. Vi har enorma mängder godis och choklad på jobbet och efter att ha varit godisfri i en evighet, överdoserade jag idag. Magen gör ont. Gick till gymmet direkt efter jobbet och sprang i en timma och det värsta av fettchocken har släppt, men inte fullkomligt.

Direkt gick jag inte... jag rog vägen förbi Ojojoj först och köpte ett hänglås för att kunna låsa in mina grejer medan jag tränade. Jag stod och valde länge och väl, men bestämde mig tillslut för ett mindre med kombinationslås. Till mitt förtret var skåpen på gymmet av hightechtyp och mitt lås gick inte att få dit. Damn! Jaja, det var inte så mycket folk så jag lämnade det öppet och alla saker var kvar när jag kom åter. Får köpa ett nytt imon igen.

Det är ju vansinnigt kallt ute. 11 minus på termometern. Att gå från gymmet svettig och dann gjorde inte kylan direkt behagligare. Dessutom värker öronen av all jävla metall trots mössa. Får banne mig ta och köpa plastörhängen tror jag.

Nu tänker jag inte göra mycket mer idag. Jag har Twilight och New Moon hemma så jag funderar på filmkväll. Dock hatar jag att kolla på film själv, men Bäjb har vänligt, men bestämt frånsagt sig att se dessa två filmer, så ska jag nånsin se dom är det nu.

Men först ska vi bada :D


Image and video hosting by TinyPic

No comments: