Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Aj, mina stackars händer

Thursday, December 17, 2009

Aj, mina stackars händer










Satan, vad ont det gör. Detta sker med mina händer varje vinter så fort temperaturen sjunker under nollan. De blir torra och springer helt enkelt. Nya små sprickor hela tiden och det svider som eld. Än värre vart den efter jag varit på Step-pass när blodet flödade till mina annars så iskalla händer.

Det ser inte så snyggt ut... Jag smörjer och smörjer med min hampasalva, men vad hjälper väl det när jag hela tiden på jobbet tvättar och spritar. Det ser inte heller så fräscht ut när man drar på sig handskarna på jobbet och det lyser igenom av blodfläckar från sår som spruckit upp av friktionen när jag tog på mig handsken. Jag kör alltid med dubbla handskar när händerna är såhär... vad mer kan jag göra. Jag har till och med provat att sova med bomullsvantar med lagervis med salva under, men det hjälper inte heller. I'm doomed.

Önskar jag nångång kunde hitta nån mirakelsalva som botade torrheten för alltid.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: