Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mer pengar i plåskan efter nyår... ja, inte för de sjuka då

Sunday, December 13, 2009

Mer pengar i plåskan efter nyår... ja, inte för de sjuka då

Mer pengar i plåskan igen efter årskiftet, för nu sänks skatten igen. Jag tänker inte ens försöka mig på att räkna ut enligt tabellen till vänster (snodd från Aftonblarran), för jag kommer ändå misslyckas. De flesta får 200-250 kronor i månan... ingen stor skillnad alltså, men jag är glad för det lilla.

Och sen får man vara glad så länge det varar. Oppositionen leder stort och skulle få egen majoritet vid ett val i dag. Skrämmande tanke. En anledning tros ju såklart vara de nya sjukreglerna som träder ikraft nästa år. Sossarna har ju fått alla att tro att de skulle göra annorlunda. Bullshit!

Tydligen finns nåt som kallas skuggbudget (aldrig hört talas om det förr) men vad jag förstår är det nån slags censurerad budget som delas ut till pressen. Sossarna tillför inga pengar för att stoppa utförsäkringen av förtidspensionärer och kommer därför behålla den (om jag fattat rätt).

Tabellerna som visar siffrorna över utgifter har till och med tagits bort från den skuggbudget som delades ut till journalister. Kvar finns bara rubriken "Tabeller över utgifter och skatter". Under rubriken står det ingenting. I versionen som finns hos riksdagen däremot finns utgiftstabellerna kvar. Och där finns inte pengarna anslagna som det skulle kosta att stoppa utförsäkringen av förtidspensionärer.

Jag fattar ju inte mycket av de där, så jag ska väl egentligen inte säga så mycket om det. Men folk är så dumma hela tiden att de tror att allt blir bättre bara det blir annat. Jag tror knappast det kommer bli bättre att byta regering... inte alls faktiskt. De har jag sagt förr och säger det igen. Det kommer alltid vara nåt som inte faller alla i smaken. Mona Sahlin faller inte mig i smaken... men det gör i.o.f.s inte Reinfeldt heller. Tänk va bra allt skulle bli om bara jag fick bestämma.




Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

mamsen said...

Eller om jag fick bestämma haha,då blev det bra, vet ju bäst... Men Mona Sahlin och Gudrun Schyman får mig att rysa ända in i märgen, go Rienfeldt säger jag, finns inget alternativ om man inte vill ha Sverigedemokraterna, och det vill tydligen svenska folket enligt opinionen, och då flyttar jag, för då skämmes jag ta mig fan och byter nationalitet.

Björn Fridén said...

En skuggbudget är oppositionens förslag till budget, men den den röstas ner i riksdagen eftersom man helt enkelt har färre ledamöter.

Vad beträffar att det skulle skett censur av siffrorna så har Expressen idag en rättelse på sidan 5 där man skriver att man hade fel i artikeln.