Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Överrappporteringen mattar ut mig

Saturday, December 19, 2009

Överrappporteringen mattar ut mig

Senaste veckornas överrapportering är enorm. Förra veckan (och till viss del fortfarande) var det är Tiger och sjukförsäkringen som hade mest fokus och nu är det klimatmöte och SAAB (som till viss del var förra veckan med... skiftbyte). De vanvårdade grisarna tycks klättra åter mot toppen med nya larm från Halland idag. I både Aftonbladet och Expressen skrivs det enorma mängder artiklar om ämnena. Reinfeldt hit, Obama dit... och så Maud. Jag menar inte att förringa nåt av det... inte alls, men det skrivs så mycket att, i alla fall, jag skiter i att läsa det istället. Hänger man inte med från början är det nämligen helt omöjligt att göra det sen... det är nämligen väldigt ont om artiklar som sammanfattar vad som egentligen händer. Det blir mer och mer sånt i tidningarna... min gissning är att det ger mer besök utifrån träffar på Google.

Japansk elbil som förväntas ge hundratals jobb i Sverige (mot de 12 000 som går förlorade)

Därför tänkte jag ta upp andra saker istället. Som det om den stackars två-åringen som nyss fått fyra nålar bortopererade från kroppen. Men inte fyra, utan 50 fem centimeter långa nålar har pojken fått stucket i sig av en man, som förhoppningsvis spärras in på livstid... nämligen hans styvpappa. Den finns så mycket sjukt folk att jag blir mörkrädd.

Roberto Carlos Magalhaes har erkänt för polisen att han stuckit pojken med "välsignade" nålar efter att hans älskarinna, under trans, beordrat honom att göra det.

En lite mer munter historia är den om den manliga strippan som hyrdes in till julfesten på en äldreboende i Halland. Den otacksamma personalen tyckte det var pinsamt. Och jag tycker det var sniket att inte låta de boende ta del av gobitarna.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: