Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Wash n' Workout

Saturday, December 12, 2009

Wash n' Workout

Denna lördagförmiddag har tillägnats tvätt och träning. Eftersom jag vaknade så tidigt och inte hade nåt för mig slängde jag i tvätten i maskin. Otroligt skönt att ha det avklarat, liksom jag klarade av dammsugningen igår kväll.

Medan jag väntade på tvätten gick jag en timma på step-maskinen. Otrolig energi denna morgon. Tvätten var avklarad vid 10.00 och en timma senare befann jag mig på Friskis för ett pass Bräda/medel. Det kändes att jag redan tränat på morgonen, men det gick över förväntan. Riktigt kul. Gick och handlade på vägen hem så det kan bockas av listan också.

Nu ska jag bara äta (varma makrillsmackor blire, yummi!) och duscha och sen är jag redo för sängen igen... NÅRRÅ! Har dock inga mer planer för dagen, men jag kommer nog på nåt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: