Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Rasa i vikt med Robinssondieten

Sunday, December 13, 2009

Rasa i vikt med Robinssondieten

Gör så här:

Starta dieten med pulverpåsar, typ Nutrilett eller Allévo. Förbered dig på att gå i ekonomisk konkurs, men vad gör väl det när du kan förlora flera kilon i veckan. Dessutom tar du igen det du lagt ut i fas två, där du inte gör av med en spänn på mat.

Efter ett par veckor försätter du dig i självsvält... ät max en halv kokosnöt om dagen. Du tappar inte bara fett, men även muskler.... detta är bara till din fördel, för muskler väger mer än fett och ger därmed större resultat på vågen.

På nolltid är du nere i den ideala vikten där dina revben lyser starkt igenom hudkostymen. Du blir ett streck och kan enkelt gömma dig för faror om bara genom att ställa dig åt sidan, du har nämligen ingen profil kvar! Robinsson-Annika är ytterligare ett bevis på att svälten funkar. Hon lyckades gå ner till 48 kilo och ett BMI på 17.1. Allt som behövdes för att motivera henne att hålla dieten var en Madonna-tavla från Paolo Roberto

Enkelt va?

Dieten, som skrämmande nog framställs som idealisk för att gå ner i vikt av Robinsson-Anders hittar du här. Det som är ännu mer skrämmande är att Anders tror han kan fortsätta sin viktnedgång när han börjar äta och träna.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

John said...

Detta låter inte enkelt, men jävligt intressant! Jag ska fanimej testa på denna metoden för att gå ner i vikt snabbt. Tack för tipset!