Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "Anna Ankas jul" - dagen efter

Monday, December 21, 2009

"Anna Ankas jul" - dagen efter

Anna Anka är i blåsväder igen. Såg ni "Anna Ankas Jul" igår på TV3 förstår ni varför. Det är en riktig anktrut hon har de där skelettet som kallar sig kvinna.

Men innan programmet var Anna nervös. På frågan om succéen sen Svenska Hollywoodfruar, stigit henne åt huvudet, svarar Anna innan premiären i går:

- Jag tycker att jag blivit mer försiktig sedan det programmet. Jag vill inte göra bort mig.

- Jag gick från botten till toppen på en gång. Positionen kan tas ifrån mig lika snabbt. Jag vill försvara den.


Vad som är att göra bort sig är väl en definitionsfråga, men jag tycker det var prick vad hon gjorde. Och därmed försvarar hon sin topposition som planerat.

Efter Hollywoodfruarna delades folket in i några läger... de som hatade henne, de som avgudade henne och de som inte brydde sig så mycket, men tyckte hon var rolig. Jag tror gårdagens program snodde ett gäng folk från den sista gruppen. Det var inte alls roligt... Hon var alldeles FÖR överdriven. Vartenda ord var inövat för att provocera. Det kändes mer som patetiska försök att vara provocerande än att det faktiskt var det.

Angelina Jolie kallas för benrangel, vilket hon ju är... men när man själv är ännu magrare ändå liknar det mest en dum-blondin-kommentar i klass med hennes tidigare uttal.
Carmen Electra är "ett rövhål.. ett sprängt rövhål" kvackade Anna ur sig på grövsta vidrigaste skånska. Inte speciellt roligt. Inte direkt provocerande heller för den delen. Inte i ett sånt inplanerat och korkat sammanhang.

Anna hackar en del på Anna Skipper med. Helt efter manus. Vad mig anbehagar är de lika illa bägge två Annorna så de kan gärna inleda ett krig som slutar med destruction av bägge versionerna. Anna Anka ska vara 38 right? 38, men ser ut som 50... I programmet spyr hon galla på Anna Skippers klädstil och då framförallt hennes urringning. Hon pratar om att den "äldre" Anna Skipper inte borde klä sig som en 20-åring. Man måste klä sig sofistikerat och vara sexig i den ålder man är, menar Ankan. Anna Skipper är 40 år och alltså inte så jäkla mycket äldre än fru Anka. Dessutom undrar man ju hur det kan vara ok för Anna Anka att klä sig som om hon vore 50 plus... hon bryter alltså mot egen regel.

Det är synd att fighten mellan Anka och Skipper är så inövad... det hade varit riktigt kul om det varit äkta. Programmet var alltså i det stora hela kass och jag tycker det är riktigt tråkigt att te.x Robban Ashberg och Hasse Aro ställer upp på att göra bort sig genom att apa sig i serien, men nog blir det hellre Anna Ankas jul på julafton än Kalle Anka.

Image and video hosting by TinyPic

8 comments:

Anonymous said...

Kan inte nån bara baka in lite vett och sans i den där kvinnan!?

// upprörd 17 åring

Anonymous said...

Jag undrade MER över hur Aschberg och den andra mannen kunde vara så dumma och ställa upp i detta program! Och Anna Skipper då!Det var värre att se dom,och DETTA betalar vi för att se.Jag vet att man kan stänga av TV:n,det behöver ingen tala om för mej, men ändå, visa några vettigare program!!!!!Det var inte ens "barnsligt", det var BEDRÖVLIGT !!!

Hannastacia said...

Precis vad jag skrev... Har alltid gillat Aschberg, men nu vet i fan.

Anonymous said...

Thanks for sharing this link, but unfortunately it seems to be down... Does anybody have a mirror or another source? Please answer to my post if you do!

I would appreciate if a staff member here at thehellofhannastacia.blogspot.com could post it.

Thanks,
Oliver

Anonymous said...

Top website, I had not noticed thehellofhannastacia.blogspot.com earlier in my searches!
Keep up the superb work!

Anonymous said...

Hello there,

Thanks for sharing the link - but unfortunately it seems to be not working? Does anybody here at thehellofhannastacia.blogspot.com have a mirror or another source?


Cheers,
Jules

Anonymous said...

[url=http://www.freewebs.com/ciprofloxacin500mg]buy cipro uk
[/url]cyriax epicondilitis
cipro 250 mg gonorrhea
ciprofloxacin krople
zofran dosage hyperemesis
drug cytoxan used

Anonymous said...

|
There are international marketing opportunities that can be availeF by sitting at some even! They pay less but are an attractive selection too. You just neeF [url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet[/url]
have an active worlF wiFe web link anF youll be in no time starting your international promoting job. You can Fo the Following things online [url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet[/url]
market internationally:.
|