Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: In Memory of Mieszko Talarczyk

Saturday, December 26, 2009

In Memory of Mieszko Talarczyk

Mieszko Talarczyk
23 december 1974 - 26 december 2004

Tänk att det gått 5 år redan. Jag kommer så väl ihåg första rapporten jag såg på nyheterna efter tsunamin... inte fattade man då hur allvarligt det egentligen var. Ju längre dagen gick, ju mer fattade man. Var det inte där Mieszko och Emma var för att fira hans 30-årsdag?

Fruktansvärda dagar följde... ALLA i bekantskapskretsen i Örebro satt och letade på listor efter Mieszkos och Emmas namn på listorna över döda, skadade och överlevande. Inte fören 17 februari identifierades hans kropp. Tack och lov klarade sig Emma med livet i behåll, trots att det var knappt till en början.

Fy, vilket helvete... kommer man nånsin tillbaka efter nåt liknande? Otroligt nog tycks man göra det (även om man såklart inte nånsin gör det fullt ut). Idag mår Emma bra och har ett nytt liv, men för Mieszko tog det slut den där för 5 år sen och världen förlorade en stor människa.

Du är saknad!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: