Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Evil Santa

Tuesday, December 22, 2009

Evil Santa

Vad är det som säger att jultomten är god egentligen? Kanske är det han som ligger bakom allt tragiskt som hänt senaste tiden till följd av vädret.

Han ser ju ganska läbbig ut. Inte bara på bilden breve, utan i vanliga fall med. Stor och tjock, typisk högriskperson för diabetes och hjärt-kärlsjukdomar. Tjocka ögonbryn och långt skägg som döljer större delen av hans ansikte. Perfekt beklädnad för att dölja ett ondskefullt ansikte.

Man säger ofta att barnen är de mest klarsynta och hur många ungar är inte rädda för jultomten?

Jultomten är en stor anledning till att föräldrar måste köpa dyra julklappar till sina ungar. Och de får inte ens nån cred för det... den får tomten. Han jobbar inte för konsumenterna, utan är den största reklampelaren för de svindyra leksaksförsäljarna. Hur många reklampelare och reklamfilmer är han inte med i? klart han får bra betalt för det. Han är ju världskänd.

Den amerikanske tomten gör inbrott... går in i folks trygga hem genom skorstenen. Spelar väl ingen roll ifall han inte snor nåt. Jag tror inte polisen skulle se med gott öga på mig om jag bröt mig in i ett hus bara sådär.

Den svenske är värre ändå... han är pedofil. Ute och letar efter snälla barn. Vad ska han med dom till? På 1800-talet var han till och med klädd som en bock.

Lite tomtehistoria

Det var viktigt att hålla sig väl med honom och inte förarga honom på något sätt. Tomten hade ett vresigt temperament och kunde hämnas om man exempelvis misskötte djuren eller behandlade honom respektlöst.
Om man inte gav han gröt med andra ord.
Till sägner om tomten hör hur han i vrede dräper en ko när han inte får en klick smör i sin gröt, eller hur han belönas med nya kläder, vilka dock gör att han anser sig för fin för att fortsätta med sitt arbete
.
Sniken jäkel den där. Och vanvårdar djuren dessutom! Hallå, Aftonbladet! Expressen! I've got a story for you!

Att tomten har lyckats lura en hel värld att han är god är otroligt skickligt. Kanske har det nåt med Coca Cola-reklamen att göra. Den runda goa gubben som dessutom dricker av världens godaste läsk... kan ju inte vara annat än god. Att läsken sen ger ungarna hål i tänderna och mamma och pappa får betala dyra tandläkarräkningar skiter tomten fullständigt i.

Nä, tomten är allt annat än god. Beware!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Oggy said...

http://www.imdb.com/title/tt0393685/

Den filmen låter som något för dig :)