Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ring Ring

Monday, December 28, 2009

Ring Ring

Ok, Sanna fick ett sms med en länk.... hon klickade på den och är nu fast i ett abonnemang för ringsignaler som kostat henne massor med pengar. Olagligt av företaget? Jo absolut... Bryr de sig? Inte ett dyft.

Nu har kanske detta företaget lurat sin sista kund (men inte troligen) i.o.m att Sanna går ut i tidningen och delar med sig, men det kommer komma nya och nya och nya. Det gäller att folk FATTAR snart att man inte ska klicka p en massa jäkla länkar hela tiden som man inte vet vad det är.

Espen, är en annan som fått betala dyrt för för ingenting... eller nja, han fick ju faktiskt 17 sekunder. Det var när Espen behövde taxi han ringde nummerupplysningen i Norge för att få numret. När räkningen kom visade det sig att det samtalet kostade honom 1000 spänn. Nu var detta inte riktigt rätt, eller heller ett lurendrejeri... norrbaggarnas nummerupplysning hade lite fnurr på tråden och råkade registrera det fel. Men ändå... Espen, men ringer inte nummerupplysningen nuförtin... det finns en smidigare och bätttre uppfinning som heter internet.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Porno Weiber

Private Fotzen

Sexchat