Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nån som är förvånad?

Tuesday, December 15, 2009

Nån som är förvånad?

Vad var det jag sa... massvis med artiklar och rapporter om olyckor orsakade av snöfallet. Glömmer folk verkligen så himla lätt från år till år? Det är främst bussar och lastbilar verkar det som... är yrkeschaufförerna för kaxiga i trafiken för sitt eget bästa?

Jag har aldrig begripit hur det kan vara lagligt att inte ha vinterdäck på lastbilar. Vid sökning hittar jag att vägverket faktiskt la ett förslag på detta förra året, men det verkar inte gått igenom. Istället verkar man bara ha ändrat reglern att fordon över 3,5 ton måste ha däckdjup på 5 millimeter. Är inte det vansinnigt när dessa fordon står för majoriteten av olyckorna. Dessutom orsakar de mest skada och riskerar flest liv (bussar).


Image and video hosting by TinyPic

No comments: