Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Flickera har fest

Saturday, December 12, 2009

Flickera har fest

5.30 slog jag upp ögona som om det vore på timer. Vem fan är det som pratar? Efter några förvirrade minuter, insåg jag att det inte var någon i mitt sovrum och att jag inte heller glömt TV:n på i vardagsrummet, utan att ljuden kom från lyan breve.

Uppskattad ålder, baserat på rösterna jag hör är ca 20 år. Kanske har de fest för att fira Eriks seger i Idol igår kväll. Lillgrabben blev rörd till tårar efter att ha slagit Calle med väldigt små marginaler. Nu undrar man ju vad som kommer härnäst för Erik. Statistiken talar ju inte direkt för nån framgång hos tidigare Idol-vinnare.


Om jag ska försöka mig på en gissning om framtiden igen ser den ut som sådan:. Världen glömmer snabbt bort honom. Han gör några framträdanden som "vinnare", men eftersom låten "Higher" inte är nån direkt hit och inte passar Erik, slår han inte med den. Mindre och mindre folk dyker upp allteftersom Idol-hysterin lägger sig. Erik försvinner in i studion för att spela in det förutbestämda albumet som kommer med att vinna Idol. Världen glömmer bort honom eftersom han marknadsförs alldeles för dåligt.

Samtidigt försöker sig tvåan Calle på en karriär, som till en början går bra mycket bättre en Eriks eftersom han inte behöver lägga sin tid på inspelning av vinnarlåten eller leva upp till några förväntningar om promoturnér och signeringar som Idol-vinnare Erik måste göra. Men Calle är ingen artist av folket. Låtarna som passar Calle kanske funkar i en Idoltävling, men är knappast nåt som går hem hos folket till vardags... i alla fall inte tonårsfolket, vilket är avgörande för karriär.

Sötaste bilden på Erik och Tove. Tove har redan dumpat sin pojkvän, nu är det dax för Erik att fixa så han och Tove kan blir ett par. Dom är ju ursöta tillsammans.

En som däremot gör framgång i artisteriet är Tove. Andreas Carlsson tar henne under sina vingar och tillsammans släpper de ett album som gör succé. Jag tar lite tillbaka min jämföresle med Amanda Jensen, för jag tror Amanda var lite FÖR konstig för folket. Tove är egen, men ändå någon unga tjejer kan känna igen sig i . Hon är dessutom purung och kan formas efter folkets tyckande och smak. Är det nån som kan göra den succé endast Agnes lyckats med hittills, är det Tove.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: