Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dödliga leksaker under granen

Thursday, December 10, 2009

Dödliga leksaker under granen

Bil- och trafikexperten Robert Collin tycker man borde förbjuda GPS, eftersom det orsakar alldeles för många trafikolyckor och polisen Tommy Sjögren håller med. Detta argumenterar jag inte emot. Ett hjälpmedel som kan bli ett stjälpmedel. Men... Roberts uttalande...

"Oftast klarar man sig hur bra som helst med lite sunt förnuft."

... finner jag otroligt roligt. Anledningen vet varför. Jag skulle vilja lägga vikten på ordet oftast i uttalandet eftersom jag på nära håll upplevt annat... men du är söt ändå ;)

Det är redan torsdag. Jag hänger som vanligt inte med i tidens takt. Det går banne mig snabbare för varje dag som går. I dag är det tänkt att jag ska få min dom. Möte med cheferna klockan 11.30 om mitt schema för 2010. Dessutom hoppas jag få veta att det finns en lite skrivbordsplats över till mig nånstans, så jag slipper ha papper och journaler utspridda över hela kliniken.

Funderar på ett Step-pass idag, men jag vet inte om mina vader klarar det. De är ännu värre stela idag. Dock inte så farligt så länge jag rör mig så det kanske kan gå.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: