Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det sa bara PANG

Tuesday, December 29, 2009

Det sa bara PANG

... och så kom kylan till Värnamo också. Igår morse vaknade jag till ytterligare en dag med gråväder och slask, men huxflux vart det 8 minus och därmed skitkallt och framförallt halt.

Jag är glad jag inte behöver ge mig ut på vägarna idag. Några som dock ska det är papsen och Stina som ska åka hemåt Skåne efter jul i Karlstad och Örebro. Deras väg leder genom denna stad så vi får finfrämmat här på eftermiddagen. Hoppas de kör försiktigt för vägarna er ut att vara av glas.


På tal om bilkörning har Kina gjort det igen. I ett shoppingcenter har de byggt ett annorlunda parkeringshus som får feminister världen över att slita sina fjädrar. Parkeringshuset har extra breda parkeringsrutor, " – med tanke på kvinnors "annorlunda känsla för avstånd".

Väggarna är målade i pastellfärger och dekorerade med "söta seriefigurer" – och parkeringsrutorna är en meter bredare än normalt.

– Det finns även skyltar och övervakningsutrustning som bättre möter kvinnors behov, säger Wang Zheng.

Som grädde på moset finns även specialutbildade parkeringsvakter som ska guida de kvinnliga bilisterna när de ska parkera i parkeringsrutorna. Som har försäkhets skull också har extra belysning. Inte mindre än tre lampor lyser upp varje parkeringsruta.


Klart man som feminist MÅSTE se detta som nåt negativt. Jag, on the other hand, skulle bara tacka och ta emot. Det är väl ingen nackdel att få det lättare (och snyggare) att parkera. Bara att tacka och ta emot.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: