Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Benedictus XVI

Friday, December 25, 2009

Benedictus XVI

En kvinna hoppade över staketet och överföll påven Benedictus XVI under midsnattsmässan i St:Peterskyrkan i Rom kväll. Det är oklart om det rörde sig om ett försök till en terroristattack. Enligt Vatikanen är kvinnan psykiskt instabil.

Terroristattack?! Hahahah... hmm, jag tror inte en terroristattack skulle ledas av en kvinna i en röd tröja som slänger sig genom barrikaderna mot påven. Terroristattacker brukar väl vara lite bättre planerade än så.

ENLIGT VATIKANEN (??) är kvinnan psykiskt instabil?!? Ja, det är hon ju antagligen om hon vågar sig på nåt liknande, men VATIKANEN är väl knappast rätt instans att uttala sig om nåt dylikt. De är ju fan definitionen av psykisk sjukdom. Så mycket knäppt som pågår där och kommer därifrån! Dessutom leds de hela tiden av mer eller mindre dementa gubbar i livets slutskede... så kanske de borde tänka efter innan de dömer om folks mentala hälsa. Vem i sitt sinnesfulla bruk sätter t.ex på sig en sån där larvig mössa med en fjong på?

Påven är ok... för er som bryr er.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: