Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dan före Dopparedan

Wednesday, December 23, 2009

Dan före Dopparedan

Det gick hur bra som helst att ta sig hit... Väglaget var det ingen fara med och inte värst mycket trafik. Nåt jag hade problem med innan jag kunde stanna vid en mack var brist på spolarvätska. Efter nån meter vad rutan täckt med skit och spolarvätsketanken va tom. Jag, som aldrig tidigare fyllt på detta hade ingen aning om vad jag behövde eller var jag skulle hälla det, men jag lyckades och resten av resan gick smärtfritt.

Vi har precis varit och handlat det sista som behövs för den perfekta dan före dopparedan och självaste dopparedagen med för den delen. I köket finns bl.a glögg, mandelpepparkakor, mjukädelost med whiskeysmak, choklad och apelsin. Kylskåpet har aldrig varit så fullt. Kommer bli kalas! Jag ser faktiskt fram emot att dra på mig förklädet imon och spendera förmiddagen framför spisen.

Nu ser jag fram emot supermys i soffan med min underbara Bäjb


Image and video hosting by TinyPic

No comments: