Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lars Winnerbäck - kass, kassare, kassast!

Saturday, December 12, 2009

Lars Winnerbäck - kass, kassare, kassast!

Grabben spelar på Conventum här i stan ikväll. Anledningen till att jag säger grabben är att jag är i chock. Winnerbäck har spelat här i stan några gånger och varje gång har det varit samma hysteri. Alla ska gå och se.

Nollställda Hanna, har funderat mycket på varför folk ska gå och glo på nån Ulf Lundell-gubbe och varför alla tycks avguda denne Lars så mycket. Vad jag vet har jag aldrig hört honom och jag har inte brytt mig om honom alls eftersom jag hatar svensk musik lika mycket som jag hatar svensk film.

Lars ser otroligt mycket ut som harschpundaren Robban i filmen G

Men nu visar det sig att han är en pojk... född 1975!!! Så... jag drog i gång Spotify och lyssna lite... ca 5 sekunder på några låtar. Men herregud vilken dynga! grabben kanske inte är i samma ålder som Uffe Lundell, men han låter ju prick lite tråkigt och gammal. Hur kan så många tycka detta är så bra! Beats me!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: