Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Let's talk about sex

Friday, November 05, 2010

Let's talk about sex


Visualisera den här bilden: Ett rum fullt av kvinnor i olika åldrar. En yngre man och två äldre (62 och 59) sitter i ett rum och diskuterar hur öppet och vardagligt som helt om sexlust i högre ålder. Fakta, funderingar, egna erfarenheter, jämförelser och skämt varvas och det pratas högt och ljudligt.

Ja, så hade vi det under lunchen idag i vårt personalrum på urologen. Ämnet är för urologer inte annat än att prata om vädret. Och ingen inom kliniken skulle höja på ögonbrynet om det kelv in mitt i samtalet. Men under tiden vi satt där och babblade fick jag en sån där utanför-kroppen-upplevelse och såg oss utifrån.

Tänk om det varit ett personalrum någon annanstans. Utanför urologen eller till och med sjukhusets väggar. Hade man ens kunnat ha ett sånt samtal där? Och vad hade hänt om nån kommit in i rummet? De hade väl trott de därinne var skvatt galna.

Det är ganska härligt så sätt att jobba på urologen. För det är nog lite så att kan man prata om sex och genitalier kan man prata om allt och det är precis vad vi gör.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: