Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stjärnorna(???) på slottet

Sunday, January 10, 2010

Stjärnorna(???) på slottet

Jag såg en sväng på "Stjärnorna på slottet" igår. Det var en ren slump eftersom jag aldrig har nån koll på vad som är på SVT, men av nån anledning fick jag på det. Men hörni, är det inte lite fel att kalla det "stjärnorna på slottet"? "Förlegade stjärnorna på slottet" hade passat bättre. Skulle väl va Kjelle Bergqvist då, men de andra är väl inte direkt i ropet längre?

Det var Meg Westerbergs dag (för er som inte sett det, är det nämligen så att stjärnorna får anordna varsin dag för de andra). Meg Westerberg... hmmm. Visst känner jag igen kvinnan mycket väl, men jag kan inte komma på nåt hon gjort. Jag googlade därför, men jag vart faktiskt inte mycket klokare av det. "Goda grannar" och "Rederiet" var det i hennes filmografi jag kände igen, men jag minns henne banne mig inte därifrån heller. Hon verkade hur som helst otroligt barnslig... pratade med pluttinuttröst hela tiden. Otroligt störande.

På slottet fanns en annan kvinna och det var Siw Malmkvist. Ok, kalla mig obildad nu, men hon är ju fan skåning! Haha, jag trodde först hon gjorde sig till när hon satt vid middagsbordet och tjöta, men det var faktiskt hennes egna dialekt. Jag kan inte minnas henne prata skånska. Nu har jag väl aldrig haft direkt stenkoll på Siwan, men det chockerade mig. Hon var cool i alla fall. Hon reagerade inte alls när Kjelle grabbade tag om en av hennes behag vid middagsbordet... hon bara garvade. Stenhårt Siwan!

Karlarna då. Ja, vi har ju då Björn Ranelid. ALDRIG har jag hört talas om denna karl innan detta program. Han verkar inte helt ren på spån i pallet den mannen. För det första sen han så slemmig ut att man nästan blir illamående av att se honom. Han dessutom pratar och beter sig som en stor slemhög. Och så är det ju synd om han också... han är kränkt (enligt han själv alltså) av varenda människa på denna planet. Leffe GW ska ha kallat honom "nigger" för hans vidrigt solbrända nylle och Linda Skugge ska ha skrivit att rakade armarna och hade läppglans. Å, stackars... deras kommentarer är ju helt tagna ut tomma intert... eller?

Tydligen var Tommy Körberg med också. Han var helt totalt anonym. Jag uppmärksammade faktiskt inte ens att han var med fören i slutet. Inte ett knyst kom från hans trut. Konstigt... han brukar väl inte va så knäppans tyst? Kanske för att han tog det lite lugnare med vinpimplandet? Han har väl lite problem med rusningsmedel i bagaget. Ja, jag vet inte, men tyst var han. Visste ni förresten att Tommy har en son som heter Erlend? Hur skumt namn är inte det?

Och sen var det Kjell Bergqvist då. Den enda som enligt mig fortfarande är värd benämningen stjärna. Undrar hur de tänkte när de satta in honom på slottet? Han känns helt missanpassad bland de andra, som i alla fall enligt mig, tillhör en annan era. Kjell är en av de få i Sverige jag anser vara värd titeln skådis. Men även denna sol har dock en fläck... han har ju varit gift med en av de värsta människorna i den svenska rampljuset a.k.a Yvonne Ryding. Som tur var tog han sitt förnuft till fånga och skiljde sig. Oavsett vad som stod i Se&Hör då, är jag övertygad om att det var så att han lämnade henne... för bara att höra hennes krackelerande, öronskärande röst i flera år måste varit ett helvete. Anyways, GO KJELLE! Nu är stjärnorna på slottet någon tävling, men hade det varit det hade ju Kjell lätt vunnit.

Överlag tycker jag faktiskt "Stjärnorna på slottet" är ett ganska kul. Gamla uvar som sitter och super sig fulla och grälar är kan ju inte bli mycket annat än underhållande.

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Unknown said...

Tönt! Varför kokettera med din okunskap.?

xodus said...

Håller med Tove, allmänbildningen är tydligen inte som man borde förvänta sig av en bloggare

Hannastacia said...

Tja, det får ju tydligen er att känna er smarta i alla fall.