Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Step 1 med Carolina

Saturday, January 16, 2010

Step 1 med Carolina

Gud, vilket roligt pass. Step 1 med Carolina om det är nån Örebroare som läser och som vill ha tips. Riktigt kul och jobbigt rakt igenom. Tydligen ska det köras Step 1 varje lördag med rullande ledare och det kan ju vara lite kul, så man får prova på flera. Skulle dock inte ha nåt emot detta pass varje lördag. Till vardags kör Carolina tyvärr sitt pass på måndagar klockan 18.30, vilket är alldeles för sent för mig. Har dessutom ingen lust att varken sitta kvar på jobbet tills dess (slutar ju 16.00) eller gå hem emellan.

Fick jättesmarrig kycklinglevergryta hos mamsen. Fick med mig hem som räckte till tre matlådor också. Perfa för jag har ingen ork att göra matlådor denna helg.

Eftersom jag hade glömt att boka tvättstugan denna helg, trots extrembehov och det var helt fullbokat hade jag ställt mig in på en eftermiddag med handtvätt i badkaret, men jag hade sån tur att K.A struntat i sin tid, så nu tvättas det för fullt också.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: