Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Snabba Cash

Thursday, January 21, 2010

Snabba Cash

Det skrivs och talas otroligt mycket om filmen "Snabba cash" som är en filmatisering av Jens Lapidus bok. Boken sålde nästan en halv miljon exemplar och filmen lockade över 104 000 filmsugna att gå på bio redan under premiärhelgen. Den har blitt så poppis att det nu ska bli trilogi av det. Vad jag förstå finns det två böcker i serien och en tredje är på väg.



Jag köpte denna bok när jag åkte till USA sist för att läsa på planet. Jag läste några kapitel på vägen dit och la sedan ner för att istället kolla på flygplanets filmer. Jag fastande inte alls i handlingen. Tyckte den var lite väl macho. Sedan dess har jag inte tagit upp läsandet, utan boken ligger oläst i bokhyllan. Kanske skulle jag ta upp den nu igen medan jag väntar på att den fjärde Twilightboken släpps på pocket. Känner mig inte direkt sugen.

Men det kan ju vara så att filmen är bättre. Tvivlar dock starkt. Förutom Fares Fares känner jag inte igen ett enda namn på skådisarna i filmen. De kanske är duktiga, men så länge de inte är a'la Kjell Bergqvist går kombinationen macho och svenskt skådespeleri fetbort. Kolla bara på svenska filmer och serier som Sökarna (som i.o.f.s är en klassiker, men knappast p.g.a bra skådespeleri) och alla jäkla Beck, Johan Falk o.s.v. Machoskådespeleriet är ju så dåligt att man skäms.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: