Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: SMS-toalett

Friday, January 29, 2010

SMS-toalett

Nu sitter jag äntligen på tåget som hör och häpna gick på pricken när det skulle. Håller vi bara tiden med detta tåg borde det inte bli några problem. Länstågen funkar och håller tiden för det mesta. Undrar bara hur jag ska överleva utan musik... Jag bröt nämligen sönder min ena hörlur det första jag gjorde när jag kom på tåget.



Såg nåt intressant på stationen. Istället för mynt SMSar man för att komma in på toaletten. Det är ju suveränt! Man slipper tänka på att ha mynt ju!!! Nu var ju just denna ur funktion men ändå. Hoppas de har samma i Falköping (chansen är väl minimal). Där har jag nämligen aldrig lyckats ta mig in på toaletten med mynt. Den tar femman, men dörren förblir låst. Som vanligt vill ingen personal på stationen kännas vid nåt ansvar för toaletten och därmed har Falköping stad tjänat en rejäl hacka på min minimala blåsa.

Nu blundar vi lite.

No comments: