Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Släng in väskan i garderoben och låt den ligga där

Sunday, January 24, 2010

Släng in väskan i garderoben och låt den ligga där

Hetaste ämnet på sajter som Knuff, Bloggportalen, Newsmill m.fl är fortfarande Monas jäkla väska. Seriöst... är det så farligt att man måste uppta hela internet med det i flera dagar? Hur orkar folk bry sig? De beter sig som om detta kommer avgöra valet och fortsätter det såhär kommer det säkert det också.


Hade nu Mona och hennes kollegor inom politiken överöst sig med dyra märkeskläder och produkter hade jag förstått debatten, men att hon har en jäkla Louis Vitton-väska har väl inte ett skit med politik att göra och är väl helt och hållet upp till henne. Det enda väskan säger om Mona är att hon har urdålig smak för väskan är och förbli skitful oavsett märke!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: