Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Elva dygn!

Sunday, January 24, 2010

Elva dygn!

Igår räddades ytterligare en överlevande från rasmassorna i Haiti. Efter elva dygn! Men nu bryts letandet av. Det får mig att rysa över hela kroppen. Tänk om det ligger flera levande där under bröten... som nu kommer får ligga där och dö, för att man inte letar längre. Usch!

Och hur sjutton klarar man elva dagar? Jag vet att det är fysiskt möjligt om man bara har lite vatten, men hur klarar man det mentalt. Vad är det för coopingstrategier som sätter i gång för att hjärnan ska orka med den mentala stressen? Helt obegripligt. Bara att hoppas att denna 23-åring och alla andra som varit med om liknande klarar sig igenom resten av livet utan PTSD och andra bestående men... men hur det skulle va möjligt kan jag inte begripa.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: