Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hunk of the month

Saturday, January 16, 2010

Hunk of the month

Here I am
At six o'clock in the morning
Still thinking about you


Haha, jag skrattar åt mig själv. De där raderna från Wingers 80-tals powerballad sjunger jag på varje gång jag vaknar klockan sex. Och så har jag gjort så länge jag kan minnas. Weird.

Jag ska erkänna att jag hade en lite crush på Kip Winger under det ljuva 80-talet, men nu när jag hittade den här bilden undrar jag verkligen hur sjutton man var funtad. Blir ju nästan rädd när jag ser den.

I natt har jag drömt mig igenom alla patienter som ligger på alla patientsalar på avdelning 38. Jag vet inte riktigt varför. Jag har ju varit på mottagningen torsdag och fredag och alltså inte haft med dom att göra. Jag känner mig inte ett dugg stressad eller så, vilket ju brukar vara en anledning till varför man drömmer om jobbet. I drömmen gjorde jag ingenting, utan bara gick igenom deras sjukdomshistoria en efter en. Det ledde ingen vart heller, sås jag kan inte förstå meningen men drömmen alls.

Hade nästan tänkt ta en vilodag i dag eftersom step-passet var fullbokat och jag tränat riktigt hårt i veckan. Hade vant mig vid tanken, men nu är det bara att tänka om. Ångrar att jag tittade, men nu fanns det flera avbokade platser så jag bokade in mig.

Sen är jag bjuden till mamma på kycklinglevergryta. Min favoriträtt. Folk har i alla tider tyckt att jag är galen som älskar kycklinglever, men de har heller inte smakat mammas delikata rätt. Den är underbar!

Förresten grattis till Amanda Jensen som vann grammis i går för årets kvinnliga artist samt årets kompositör tillsammans med parhästen Pär Wiksten

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Thank u ;-) take a look that emo boy style over this blog:
http://emo--boys.blogspot.com