Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Rostade yummilicious kikärtor -

Sunday, January 24, 2010

Rostade yummilicious kikärtor -

För länge sen... säkert flera år sen hade min mamma rostat kikärter. Jag smakade hemma hos henn och blev helt såld. Jag fick med mig en påse hem som jag käkade som snacks den kvällen. Dagarna efter gick jag och köpte mig en tetra med färdigkokade kikärter för att rosta... men det blev aldrig av. Härom helgen slängde jag den eftersom den var alldeles för gammal.

Men sen häromdagen blev jag helt plötsligt sugen på kikärter... tror jag läste nåt om dem i nån tidning eller nåt. Och så idag såg jag dom! I frysdisken!!! Hur smidigt som helst. En ziplock-påse så man kan ta ut prick så många man vill och lämna resten i frysen. Smido!


Nu lanserar Findus Frysta Kikärter och Frysta Kidneybönor båda i förpackning om 450 gram. Det är de första frysta produkterna i sitt slag på den svenska marknaden.

Så nu har jag rostat mig ett gäng små runda knapriga ärter som jag ska ha i min lunchlåda med kycklingsallad i morgon... om jag inte råkar käka upp dom det vill säga. Det vattnas i munnen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: