Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Shop till you drop

Wednesday, January 20, 2010

Shop till you drop

Enligt en ny brittisk studie förbrukar du 385 kalorier på en timmes shopping. Det kan jämföras med 309 kalorier för ett gympapass.

Hmm, eftersom jag ska spara mina pengar till resan och därför egentligen hålla mig så långt ifrån stan som möjligt får jag väl hålla mig till gympapassen ett tag framåt, men detta är klart värt en funderare. Kanske man kan skippa träningen för en eftermiddag på stan nån dag i veckan. Med tanke på att jag kan gå på stan 5 dagar på en vecka utan att komma hem med en endaste pinal skulle det inte bli dyrt heller... eller måste jag handla med för att bränna de där kalorierna? Jag tror faktiskt jag ska prova denna metod redan i morgon. Efter tre dagar på gymmet är jag värd en vilodag... men då blir det ju inte riktigt det ändå då.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: